Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2023. január 20.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Nagy Gábor Lajos és Számely Vivien Kármen gyermeke: Ábris, Hugyecz Gábor és Váci Mónika gyermeke: Csenge Boglárka, Pálfi Gergely és Benyó Anna gyermeke: Júlia, Sáringer Máté és Velis Evelin gyermeke: Kende Kálmán, Ravasz Zoltán és Tóth Luca Zsófia gyermeke: Boglárka (Vác), Lupsa Péter és Kövesi Sára Eszter gyermeke: Zselyke, Németh István és Rimaszombati Tamara Anna gyermeke: Nimród, Baradnai Attila és Kis-Benedek Réka gyermeke: Sára, Strigán Gergely és Dr. Lombos Eszter gyermeke: Dóra, Jónás Róbert Márk és Rotter Melinda gyermeke: Vencel, Tomán Csaba és Hock Eszter gyermeke: Lilla.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. június 14.

Vácon kötöttek házasságot: Hajszter Dominik és Deme Dalma, Wagner Bálint és Ihász Dóra (Vác).

Vácon hunytak el: Az elmúlt héten 47 halálesetet anyakönyveztek, 11 váci lakos volt.

A kegyeleti jogok figyelembevételével az elmúlt év márciusától csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments