Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2023. január 27.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Jamrik Máté és Gáborik Flóra gyermeke: Nóra, Füleki Sándor Ádám és Dobrosi Stefánia gyermeke: Ádám Kevin, Maksó Máté és Benis Cintia gyermeke: Nóra, Honffy András Károly és Fazekas Nóra Rita gyermeke: Barnabás Gordon, Pallagi Tamás és Tóth Mária gyermeke: Hanna, Kalhammer Henrik és Sleng Henrietta gyermeke: Luca (Vác), Járja Gábor és Sinka Alexandra gyermeke: Kira, Sáfrán Péter és Szokola Tímea gyermeke: Vince, Tomek Dávid és Reznyik Katalin gyermeke: Sára, Váradi Gábor és Palman Zsuzsanna gyermeke: Miró, Tóth Márk János és Szirota Laura gyermeke: Bálint (Vác), Fagyas Bence és Marik Barbara gyermeke: Borka, Huszár László és Méhész Anett gyermeke: Benedek, Kékesi Zoltán és Balog Kitti gyermeke: Fanni (Vác), Czeba Donát és Matyóka Alexandra gyermeke: Lilla Mária, Szunyogh István és Gödöny Andrea gyermeke: Dominik (Vác), Bágyon Tamás és Gulyás Szilvia gyermeke: Botond.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. április 26.

Vácon kötöttek házasságot: Menyhért Norbert és Dávid Anikó .

Vácon hunytak el: Az elmúlt héten 46 halálesetet anyakönyveztek, 10 váci lakos volt.

A kegyeleti jogok figyelembevételével az elmúlt év márciusától csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments