Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2023. január 6.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Kolozsi Márton és Bocskai Nóra gyermeke: Zoé, Virsinger Márk és Bach Bianca gyermeke: Olivér, Nagy Máté és Plangár Dorottya gyermeke: Emmaróza, Szakszon László és Dr. Kanta Renáta gyermeke: Sarolta, Sillingi Sándor és Pawelec Dzsenifer Magdolna gyermeke: Alíz, Orbán Rudolf és Kincses Nikolett Ildikó gyermeke: Nimród, Fazekas János és Kordoványi Dóra gyermeke: Csongor, Bátyi Barnabás Péter és  Glózik Enikő gyermeke: Dominik, Sápi Pál és Petró Lilla gyermeke: Nimród, Gaburi Roland Norbert és Trincsi Anett gyermeke: Bendegúz, Hoffmann Gábor és Juhász Dorottya gyermeke: Ottó, Tolnai Bence Richárd és Király Szabina Laura gyermeke : Dominik Bence, Németh Tamás és Váradi Natasa gyermeke: Matteó Tamás, Tóth Tamás Péter és Varga-Szemes Martina gyermeke: Áron.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. április 26.

Vácon hunytak el: Az elmúlt héten 10 halálesetet anyakönyveztek, ebből 5 váci lakos volt.

A kegyeleti jogok figyelembevételével az elmúlt év márciusától csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments