A deákvári butiksornál öt új parkolóhely létesült

Tegnap sajtótájékoztató keretében beszélt két képviselő, Tótváradi-Nagy Bence és Rozmaring Sándor a körzetükben lévő fejlesztésekről, illetve arról, hogy a jövőre lesz a deákvári városrész 125 éves, melynek évfordulóját méltóképpen szeretnék megünnepelni.

A körzet képviselője, Tótváradi-Nagy Bence a sajtótájékoztatón elmondta, hogy az újonnan átadott öt parkolóhely is része a már elkezdődött Deákvár központ fejlesztéseknek.

„Bár a vártnál hosszabb időt vett igénybe az engedélyeztetési eljárás, azonban mára sikerült beszerezni minden dokumentumot, és megnyitni azt az öt új parkolóhelyet, amely még az előző év végén épült Deákvár központjában, a deákvári butiksor előtt. Az új parkolóhelyek részei annak a fejlesztésnek, melynek keretében az utóbbi évben megépült többek között a Landerer utcai járda is, és új lámpák kerültek az utca alsó részén lévő gyalogos átjáróhoz, illetve új fejlesztések valósultak meg a közeli KRESZ-parkban is” – mondta a képviselő.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Bölcsődék napja - „Hivatástudattal a szívekben”

Rozmaring Sándor 10-es választókörzetében is szemmel látható a fejlődés, hiszen a közelmúltban elkészült a Fürj utca aszfaltozása, a Sas utca belső udvarának a vízelvezetése és parkolói is. A képviselő most egy évforduló kapcsán beszélt a sajtó képviselőinek.

„2024-ben örömteli év jön el Deákvár életében is. Vác legnagyobb városrésze 125 éves lesz. Ezért a deákvári képviselőkkel, Molnár Nándorral és Tótváradi-Nagy Bencével egy bizottságot állítunk fel, az önkormányzattal közösen, hogy méltóan tudjuk megünnepelni ezt a jeles eseményt, és reméljük, hogy a sportrendezvények és a kisebb kulturális eseményeken jól fogják érezni magukat az emberek” – emelte ki Rozmaring Sándor.

Az idei deákvári fejlesztésekről a képviselők még nem tudtak beszélni, mivel a városi költségvetést a mai képviselő-testületi ülésen tárgyalják és fogadják el. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments