A váci utcákat járva rongált, lopott, fenyegetőzött egy hatvani férfi

Egy, a váci utcákat járó, fenyegetőző, kopasz férfiről érkező bejelentésekre ugrottak a helyi erők. A járőrök elfogták, a nyomozók – első körben – rablással meggyanúsították, majd őrizetbe vették – írja a police.hu

Egyre-másra érkeztek segélyhívások 2023. február 21-én kora délután váci címekről. A bejelentők hol egy megrongált kerítésről, hol egy parkoló kocsiban ülő idegenről, hol egy kirabolt fiatalemberről, hol egyszerűen csak egy félmeztelen, kopasz, a várost járó, fenyegetőző férfiról szóltak. (Mint megtudtuk, az emberek a Facebookon is tájékoztatták egymást az ismeretlen kopasz férfi ténykedéséről.)

A járőrök a helyszínek és az időpontok alapján rövidre zárták a bejelentésekre reagálást. Vácon,  Múzeum utcában fogták el, amint kiszállt egy parkoló autóból, majd az egyenruhásokat meglátva futásnak eredt. A lényegesen jobb fizikumú rendőrökkel szemben azonban esélye sem volt. Felszólításukra dobta el kezéből azt a törött sörösüveget, amellyel nem sokkal korábban a Deákvári fasoron kirabolt egy kerékpározó fiatalembert. A semmiből elé lépett, és törött üvegével fenyegetőzve követelte a biciklit. A sértett odaadta, a támadó pedig elhajtott. Kissé távolabb eldobta, majd kerítéseken átmászva jutott el későbbi elfogása helyszínére.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Nemcsak pénzt, hanem bűncselekményből származó tárgyakat is elfogadott a kábítószerért cserébe a váci férfi

Az eddigi adatok szerint a 34 éves, hatvani illetőségű B. Krisztián legalább két, nyitva hagyott autót akart ellopni, megrongált egy kerítést és elrabolt egy kerékpárt.

Egyelőre rablás bűntettével gyanúsították meg, de jó eséllyel várható a közeljövőben bűnlajstromának bővítése. Krisztiánt a Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását. (Fotó: police.hu)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments