Állomási rendzavaró ellen emeltek vádat

A Váci Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki pályaudvari őrökre támadt derül ki a Pest Vármegyei Főügyészség sajtóközleményéből.

A vádirat szerint az elkövető 2022 elején már többször is elaludt a váci vasútállomás várójának utasmosdójában. Ezen kívül a váróteremben többször is rendbontáson kapták, amely nagyon zavarta az ott tartózkodó utasokat. Ezen cselekményei során az elkövetővel szemben többször is intézkednie kellett a pályaudvari őröknek.

2022 január 29-én, este a vádlottat ismét fel kellett szólítania az őröknek, hogy hagyja el a várót a viselkedése miatt. Ekkor a férfi az eljáró két őr trágár szidalmazása mellett távozott. Éjszaka azonban oda visszatért és ordibálva fenyegetődzött, majd zsebéből kivett egy kést is. Az elkövető a kést maga előtt tartva, azzal hadonászva közelített a két őr felé és közben folyamatosan azzal fenyegette őket, hogy szúrni fog.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Keresik a sértetteket - Meglettek a sződligeti vasútállomáson parkolt kerékpárokról ellopott lámpák

A két őr határozott fellépésének köszönhetően a férfi kihátrált az épületből. Amikor azonban az őrök hátat fordítottak neki, hogy visszatérjenek az állomásra, újra megindult feléjük a késsel. Ezt látva az őrök rendőri segítséget kértek a helyszínre, amit meghallva a férfi elmenekült.

A Váci Járási Ügyészség az ügyben közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat az elkövetővel szemben. (A fotó illusztráció)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments