Az új Ipoly-hídon együtt fesztiválozik Helemba és Ipolydamásd lakossága

Idén is megrendezi a közös farsangi fesztiválját február 18-án Ipolydamásd és Helemba (szlovákul: Chľaba) lakossága, de most már a két község ünneplő közönsége az új Ipoly-hídon találkozik.

Rományik Ferenc, a gyönyörű természeti környezetben, az Ipoly mellett elterülő több száz éves Ipolydamásd polgármestere egy különleges farsangi fesztiválra hívja a Dunakanyar településein élőket, melynek – sok egyéb mellett – egyik különlegessége, hogy 23 év elteltével újra együtt ünnepelhet Helemba és Ipolydamásd az új Ipoly-hídon, melyet hamarosan átadnak a közúti forgalomnak – olvashatjuk a dunakanyarregio.hu-n.

A programra február 18-án délelőtt 9:30 órától kezdődően várják az érdeklődőket az ipolydamásdi művelődési háznál, ahonnan 10.00 órakor indul a felvonulás az új Ipoly-hídra, melynek közepén 12.00 órakor találkoznak a helembai felvonulókkal.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Csernák István könyvbemutatója Verőcén

A már hagyományos eseményen való részvétel ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várnak. (Címfotó: Farsang Ipolydamásdon 2019-ben. Forrás: vasarnap.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments