Fighters’ Run – a terepakadályfutó őrület folytatódik a Cserhátban

Közel egy hónap múlva kerül megrendezésre a Fighters’ Run sorozat szezonnyitó eseménye a Nógrád vármegyei Bér, Virágospusztán. Izgalmas verseny várható ezen az új helyszínen, ugyanis a terep adottságai kiváló lehetőséget biztosítanak egy ilyen jellegű sportrendezvény megtartásához. A kihívás és a jókedv a Fighters’ Run-on együtt jár – a szervezők nemzetközi színvonalú eseményt építenek izgalmas akadályokkal.

Március 25-én, szombaton az egyéni résztvevők állnak rajthoz rövid- és középtávon, a délután folyamán pedig a Farkaskölykök versenyre várják a 4-14 éves gyerekeket.

Másnap, március 26-án, vasárnap a csapatban induló résztvevők teljesíthetik a rövidtáv pályáját és őket is, mint minden versenyzőt minőségi befutóérem és póló várja a célban. A felnőtt résztvevőknek a hétvége során 8-11 km-es pályán 20-25 akadályt, illetve 14-18 km-es pályán 25-30 akadályt kell leküzdeniük – maga a pálya részletei előre nem tudhatók, ugyanis a pályarajzot a szervezők csak az esemény után fogják közzétenni. A legkisebbek a korosztályukhoz szabott, 1-2 km-es pályákon futhatnak majd, amelyen 10-15 akadály várja őket.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Eredményesen szereplés a LUPA Kupán

Örömmel látják mindazokat, akik még csak most ismerkednek a terepakadályfutás szépségeivel – nekik elsősorban a Csapatversenyt ajánlják a szervezők. Természetesen a már nagyobb rutinnal rendelkezőket is várják a március 25-26-án megrendezésre kerülő versenyre.

A nevezés az eseményre nyitva van – ajánlatos időben, online nevezni, mert létszámlimit van. További részletek és nevezés a szervező honlapján, a www.fightersrun.com oldalon.

A rendezvény látványosnak ígérkezik – igazi fesztivál hangulattal, kiállító partnerekkel, büfével várják a versenyzőkön kívül a kísérőket, nézőket is. (Szöveg és fotó: fightersrun.com)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments