Jótékonysági női kupa a Zöld Menedék javára

Kedves színfoltja az adományozásnak, hogyha személyek, egyesületek, csapatok úgy adományoznak, hogy a pénzt a saját erejükből teremtik elő. Ennek szép példája volt az a jótékonysági kupa, amelyet a közelmúltban rendeztek Vácrátóton. A pénzt a Zöld Menedék Állatvédő Alapítvány részére gyűjtötték a csapatok – tudtuk meg a Zöld Menedék Alapítvány által közzétett Facebook hírből.

Az alapítvány munkatársai köszönetüket fejezik ki a hat csapatnak, hogy időt áldoztak a jó ügy érdekében. Közel 70 ezer forint gyűlt össze a Zöld Menedék Állatalapítványnak. Köszönik a részvételt Valkó két csapatának, a Hidegkúti Angyaloknak, a Vác-Deákvár SE-nek, Leányfalunak, és a vácrátóti lányoknak is!

A Vácrátóti KSE beszámolója

Nagy örömmel kezdtünk bele, és még nagyobb örömmel ért véget a jótékonysági kupa Vácrátóton. A Zöld Menedék Állatvédő Alapítvány részére gyűjtöttünk, ezzel is segítve az ő munkájukat.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szociális infrastruktúra megújítása az Alsó-Ipoly mentén

Megtisztelő volt, hogy a rövid határidő ellenére eljött két csapattal a Valkó, Pestről eljött a Hidegkúti Angyalok , valamint a Leányfalu és a Deákvár alakulata is. A hat csapat körmérkőzést játszott egymással. Aki ott volt, nem csalódott, mert nagyon kiegyenlített jó csaták voltak. Bíber János sporttársnak nem sokszor kellett a sípjába fújni. Megemlítésre méltó, hogy a kupán a legfiatalabb játékos 14 éves volt, a legidősebb pedig 62. Erről szól a sport! Egy remek napot töltött együtt hat csapat, melynek a jótékonyság volt az első célja, a másodlagos célja pedig a mozgás.

A tornát végül a vácrátóti lányok nyerték meg a Valkó 1. csapata előtt, míg a harmadik helyen a Vác-Deákvár SE csapata végzett. Gólkirálynő a Vác-Deákvár csapatából került ki, méghozzá Varga Katinka.

 

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szociális infrastruktúra megújítása az Alsó-Ipoly mentén

1. Vácrátót

2. Valkó 1-es csapata

3. Vác-Deákvár SE

4. Hidegkúti Angyalok

5. Valkó 2-es csapata

6. Leányfalu

Örültünk, hogy tudtunk segíteni, és hogy egy ilyen remek rendezvény kerekedett ki belőle! Remélhetőleg lesz még ilyen, és köszönjük mindenkinek, aki eljött, vagy esetleg más módon segített! ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments