Lezárult a téli átigazolási időszak, öten érkeztek a felnőtt csapathoz

Február14-én éjfélkor lezárult a téli átigazolási időszak. A Vác VLSE felnőtt csapata öt játékossal erősödött (közülük négyen korábban már játszottak Vácon), míg ketten távoztak a keretből – közölte az egyesület a vac-vlse.hu-n.

Az újonnan érkező labdarúgók közül négyen is ismerősek lehetnek, a leginkább Torda Patrik és Tölgyes Ádám, akik tavaly tavasszal még az NB III-as Vác FC-t erősítették. A támadó középpályás Torda Bánkon, míg a védekező középpályás Tölgyes az NB III-as Újpest FC II-ben töltötte az őszt. A támadó Kakuk Erik és a kapus Bajkán Balázs is tagja volt korábban a Vác FC keretének, előbbi most Veresegyháztól tért vissza, míg utóbbi Nőtincsről érkezett. Az ötödik új játékos pedig a szélső védő Szabó Bence, aki a Testvériségtől igazolt Vácra.

A kapus Flamich Gergely és a középpályás Heinczinger Barnabás távozott, előbbi Berkenyére, utóbbi Herédre. Elhagyta az egyesületet Sorecz Szabolcs is, aki Szokolyára igazolt, míg Konkoly Leon Pécelen folytatja pályafutását.

„Hangsúlyozzuk, hogy azon labdarúgók távozása elé nem gördített akadályt a Vác VLSE, akik személyesen megkeresték a vezetőséget” – írják.

Érkezett: Torda Patrik (Bánk-Dalnoki Akadémia), Bajkán Balázs (Nőtincs), Szabó Bence (Testvériség), Tölgyes Ádám (Újpest FC II), Kakuk Erik (Veresegyház).

Távozott: Flamich Gergely (Berkenye), Heinczinger Barnabás (Heréd), Konkoly Leon (Pécel), Sorecz Szabolcs (Szokolya). ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments