Macskák világnapja Horváth Lajossal és Liszka Rolanddal

Igencsak illusztris társaságban tölthették a jeles napot a Kápolnai Macskaárvaház kis mentvényei, hiszen egy olimpiai bajnok, valamint európai első autóversenyző/motoros páros dögönyözte őket.

A kápolnai állatvédő találkozónk Rózsa Norbert olimpiai bajnok mellúszó, mellett Kiss Norbert kamion EB-győztes, Horváth Lajos „Laller” tereprali Európa-bajnok, valamint a Laller Racing Dakar Team legifjabb tehetsége, Liszka Roland is jelen voltak. Ha már egybegyűlt ez a remek társaság, nem kevés eleséggel és adománnyal is készültek a Kápolnai Macskaárvaház Alapítvány állatainak. Mint mindig, ezúttal is élmény volt a szőrmókok közelsége, amit Laller így kommentált:

„A Bóday Pál kuratóriumi elnök által építgetett mozgalom egy valódi „olvasztótégely” a sportolók között. Itt a motorsportok iránti rajongásunk és elköteleződésünk mellett az állatok iránti szenvedélyünket is kiélhetjük, és valami jót cselekszünk. Fantasztikus érzés a sok macsekkal lenni, feltöltődöm és megnyugszom közöttük. Természetesen nem csupán kapni érkezünk, minden alkalommal igyekszünk adni is valamit a cicusoknak, valamint összetartásunkkal jelezni, hogy kiállunk a felelős állattartásért, és az állatok jogaiért. Számomra minden ilyen alkalom egy új tanulság, egy új élmény, ezért is invitáltam meg Liszka Roland csapattársamat is.”

A nemrégiben még a Papp László Sportaréna őrjöngő tömege előtt motorozó fiatal klasszis Liszka Roland nem is csalódott, hamar levették őt is lábról a csíkos kis jószágok:

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vízilabda – Rájátszás, idén csak a 13-16. helyért

„Nekem ez itt az első alkalom, de nagyon jól éreztem magam. Különleges élmény, hogy ilyen nagy nevű közéleti személyiségekkel, sportolókkal, pilótákkal együtt hívhatom fel a figyelmet az állatvédelemre, és az állatvédők munkájára. Megtisztelő a meghívás, amit ezúton is szeretnék megköszönni Lallernek, a srácoknak pedig azt, hogy úgy fogadtak, mintha minden egyes nap ide járnék. Először voltam itt, de biztos, hogy nem utoljára!” (Tóth Krisztián Márk)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments