Összefogás és adománygyűjtés a földrengés áldozataiért

Február 6-án földrengés sújtotta Törökországot és Szíriát. A Katolikus Karitász azonnali segítségnyújtást küldött és a hosszú távú segítségnyújtást adománygyűjtést indít a túlélők támogatásához – tette közzé a felhívást a magyarkurir.hu.

A Katolikus Karitász azonnali segítségnyújtást indított és a Budapest Önkéntes Mentőszervezet Egyesület és a Budapesti Tűzoltó Szövetség önkéntes tűzoltóit kérte fel a közreműködésre. A Karitász 19 fős mentőcsapatával két mentőkutya is segíti a keresést a kárterületen.

Mi pedig már azon dolgozunk, milyen lépésekre lesz szükség az első néhány nap humanitárius segítségnyújtását követően. A hosszabb távú segítségnyújtás érdekében már felvettük a kapcsolatot a Karitász nemzetközi hálózatával és helyi szervezeteivel is.

Több ezer ember vesztette el otthonát, családtagjait, megélhetését, akiknek nagy szüksége van most egy nemzetközi összefogásra.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Akkumulátorok akadtak fenn a NAV ellenőrzésén

Csatlakozzon ön is a földrengés áldozatait mentő és segítő összefogáshoz!

A 1356-os adományvonal hívásával 500 forinttal, átutalással a 12011148-00124534-00100008 a bankszámlaszámon (közlemény: törökországi földrengés) segíthet és online adományozással is eljuttathatja támogatását a karitasz.hu oldalon.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments