Összefogás és adománygyűjtés a földrengés áldozataiért

Február 6-án földrengés sújtotta Törökországot és Szíriát. A Katolikus Karitász azonnali segítségnyújtást küldött és a hosszú távú segítségnyújtást adománygyűjtést indít a túlélők támogatásához – tette közzé a felhívást a magyarkurir.hu.

A Katolikus Karitász azonnali segítségnyújtást indított és a Budapest Önkéntes Mentőszervezet Egyesület és a Budapesti Tűzoltó Szövetség önkéntes tűzoltóit kérte fel a közreműködésre. A Karitász 19 fős mentőcsapatával két mentőkutya is segíti a keresést a kárterületen.

Mi pedig már azon dolgozunk, milyen lépésekre lesz szükség az első néhány nap humanitárius segítségnyújtását követően. A hosszabb távú segítségnyújtás érdekében már felvettük a kapcsolatot a Karitász nemzetközi hálózatával és helyi szervezeteivel is.

Több ezer ember vesztette el otthonát, családtagjait, megélhetését, akiknek nagy szüksége van most egy nemzetközi összefogásra.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Tizenegy éve hunyt el Regőczi István, az árva gyermekek segítője - A katolikus pap nevét viselő Regőczi Alapítvány a koronavírus áldozatainak gyermekeit támogatja

Csatlakozzon ön is a földrengés áldozatait mentő és segítő összefogáshoz!

A 1356-os adományvonal hívásával 500 forinttal, átutalással a 12011148-00124534-00100008 a bankszámlaszámon (közlemény: törökországi földrengés) segíthet és online adományozással is eljuttathatja támogatását a karitasz.hu oldalon.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments