Rajzpályázat: Anyám tyúkja 175

Gondold tovább a verset és alkoss! Várjuk 1-4., 5-6. és 7-8. osztályos általános iskolás tanulók műveit az alábbi témában: Barátok lettek? Rajzold le, szerinted mi történt azóta az állatokkal, hogy Petőfi 175 évvel ezelőtt megírta Vácon az Anyám tyúkja című verset! A tyúkanyó megbecsülte magát? Morzsa kutya ezután is jól viselkedett, barátságot kötött a tyúkkal?

Az alkotások bármilyen technikával készülhetnek: (grafit, színes ceruza, toll, kréta, tus, bármilyen festék, montázs, kollázs, számítógépes grafika…). Pályázónként 1 db maximum A/3 méretű képet várunk. A művek hátuljára kérjük, pontosan írják rá: pályázó neve, életkora, évfolyama, szülő vagy pedagógus, oktatási intézmény neve, elérhetősége.

Beküldési hátáridő február 27.

Információ és beküldési címek: 06-30/792-1055, arcus@arcus.hu, postán vagy személyesen: Arcus könyv, játék, ajándék: 2600 Vác, Köztársaság út 7.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Isten maga az élet és ti a kórházakban ezt az életet szolgáljátok” - 20 éves a Váci Egyházmegye Kórházlelkészi és Lelkigondozói Szolgálata

Szervezők: Arcus, Duna Épker, Vác Város Önkormányzat. Fővédnök: Matkovich Ilona polgármester. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments