Segítsünk együtt a háború elől menekülőknek! – adománygyűjtés a váci jégpályán

Segítsünk az ukrán gyermekeknek, hogy ők is boldogabbak lehessenek! – hívja fel a váciak figyelmét az Ökumenikus Segélyszervezet, valamint a Váci Reménység Egyesület a váci jégpályán néhány nap múlva kezdődő adománygyűjtésre.

Ukrajnában milliók számára vált kézzelfogható valósággá a háború. Családok, idősek és fiatalok keltek útra a harcok sújtotta területekről. Az Ökumenikus Segélyszervezet azonnali segítséget nyújt azoknak a menekülőknek és menekülteknek, akik kénytelenek voltak mindenüket hátrahagyni, és átfogó segélyprogramot indított a háború hatásai miatt nélkülözők támogatására. Országos adománygyűjtést hirdetnek a szomszédos országban kialakult háborús helyzet miatt szükséges humanitárius segély programú támogatására.

A Váci Reménység Egyesület is csatlakozik a segélyszervezet munkájához, ezért

2023. február 6. és február 18. között adománygyűjtést szerveznek

a váci jégpályán melyre szeretettel várnak minden érdeklődőt és adományozót.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szeretettel köszöntjük a szépkorú Csugányi Antalnét

Emellett ez idő alatt a váci jégpálya üzemeltetőjének felajánlásából ukrán gyermekek korcsolyázhatnak a Vanyek Béla Sportcentrum területén lévő jégpályán.

Aki nem tud személyesen megjelenni a helyszínen, az 1353-as adományvonalon gyorsan és egyszerűen támogathatja a segélyszervezet munkáját. Minden hívás, vagy sms 500 forint adományt, vagy felajánlást jelent. Az adományvonal egész évben éjjel-nappal hívható.

 

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments