Szombaton rendezik a második Csörögi Csörögefánk Fesztivált

Szorcsik József Csörög polgármestere a község honlapján a meghívó mellett külön is invitálja a csörögieket a hétvégi Csörögi Csörögefánk Fesztiválra, hiszen a szórakozás mellett jótékony célra használják majd fel az eladott fánkból származó bevételeket.

„Tisztelt Csörögiek! Mint bizonyára értesültek róla, az önkormányzat és a Csörögi Ifjúságért Alapítvány közösen gőzerővel készül a hétvégén tartandó II. Csörögi Csörögefánk Fesztiválra.
Amellett, hogy fő célkitűzésünk, hogy minden résztvevő jól érezze magát, fontos cél az is, hogy a fánkfogyasztásból származó bevételek a Csörögi Ifjúságért Alapítványt támogassák. Nem először kerül adományok és egyéb bevételek által támogatásra az alapítvány, mely aktív működése óta már sokat elért községünk érdekében. Emlékezhetünk pl. az elmúlt évek közösségi napjaira, melyek fellépőit is nekik köszönhetjük, a tavaly augusztusi rockoperára, de a pont egy évvel ezelőtti szemétszedési akcióra is (bezárt szeméttelep környékének teljes megtisztítása). Tehát, ha fánkot fogyasztunk és közben jól érezzük magunkat szombaton, akkor Csörögöt támogatjuk.
Hajrá Csörög!”

A Csörögi Csörögefánk Fesztivál programjai február 25-én 14 órától kezdődnek.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vonat elé hajtott egy autós a vácrátóti átjáróban

A fánksütő csapatok bemutatkozása után fellép a

Tini Dance Team,

16 órától Dopeman koncert,

18.30-tól az Apostol együttest hallhatják,

20 órától Dj Dominique szolgáltatja a zenét.

Az esemény szervezője a Csörögi Ifjúságért Alapítvány. A rendezvény fővédnöke Rétvári Bence országgyűlési képviselő.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments