Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2023. február 10.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Oláh Dávid és Togyeriska Fanni gyermeke: Teó, Kökény Tibor Ferenc és Gacsal Adrienn gyermeke: Stella (Vác), Kovács Bartos Bálint és Hegedűs Bettina gyermeke: Magda Anna, Kereszturi Lajos és Sánta Krisztina gyermeke: Máté, Csordás István és Kerti Annamária gyermeke: Krisztina, Pintér Bence és Bagi-Szűcs Andrea gyermeke: Benedek Márk, Zsolnai Dániel Péter és Balogh Cintia gyermeke: Ketrin Zara, Vankó László és Kardos Nikoletta gyermeke: Letícia Mercédesz, Nagy Attila Zoltán és Lakatos Klarissza Katalin gyermeke: Viktória, Özvegy Dénes és Gyöngyösi Klaudia gyermeke: Dániel Dénes, Varga Csaba és Kanalas Elvira gyermeke: Csaba (Vác), Kiss Gábor és Herr Stefánia gyermeke: Mirkó, Kokovai Bálint Zsolt és Gáspár Krisztina gyermeke: Nimród, Fábián Gábor és Mag Hella Boglárka (Vác), Papp Ádám Mihály és Mácsik Viktória gyermeke: Fatima, Bai Péter és Hász Kitti Katalin gyermeke: Dániel Gábor.

Vácon kötöttek házasságot: Terman László és Szikora Anikó

Vácon hunytak el: Horváth Mihály (1951)  Vác, Szamosi Levente (1948) Vác, Debnár Ferenc (1970) Vác

A kegyeleti jogok figyelembevételével csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments