Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2023. február 17.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Lőrincz Áron és Tóth Karolina gyermeke: Vencel (Vác), Komon Ákos Balázs és Palóczi Tímea gyermeke: Kitti Kiara, Nerpel Balázs József és Vincze Tímea gyermeke: Kinga, Nagy István és Burján Emese gyermeke: Bejke Nalini, Frick Péter és Szabó Beatrix gyermeke: Natasa, Ambrus László és Schiller Abigél gyermeke: László, Wagner Ádám és Kovács Alexandra Éva gyermeke: Hanga Mária (Vác), Puskás Attila és Varró Mónika gyermeke: Benedek, Kertész István és Pusz Hajnalka gyermeke: Boglárka Erzsébet, Jawad Forat és Heincz Gerlinde Mercédesz gyermeke: Anna, Magyar István és Volentics Edina gyermeke: Mirabella Boróka, Dobra Sztepan és Potoki Jeva gyermeke: Eliot, Sereg Dávid és Pál Zsófia gyermeke: Laura, Moldován György és Badacsonyi Nikolett gyermeke: Olivér, Nagy András és Balaskó Zsuzsa gyermeke: Andor József, Isztujka Lajos és Horváth Vanessza gyermeke: Tamás Bence (Vác).

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. április 19.

Vácon kötöttek házasságot: 1 házasságkötés volt

Vácon hunytak el: 35 halálesetet anyakönyveztek, 11 váci lakos

A kegyeleti jogok figyelembevételével csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

1 Comment
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments