Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2023 február 24.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Takács Norbert és Lehoczky Andrea gyermeke: Nara Zorka, Gábor György és Kiss Viktória gyermeke: Vince János, Prutek Attila és Dancsó Gabriella gyermeke: Eszter Flóra, Kovács István és Medgyesi Barbara gyermeke: Milla, Pikács Titusz és Oláh Bianka Ildikó gyermeke: Ninabell, Keszi László Dávid és Rajczi Regina gyermeke: Attila László, Szabó Zoltán és Jakubecz Tímea gyermeke: Ákos, Medve Gergő és Szabados Réka gyermeke: Zoltán, Almalti Hohamed és Fülöp Tünde gyermeke: Jázmin (Vác), Steinmetz István és Bogdán Barbara gyermeke: Dániel (Vác), Veres Viktor és Horváth Diána gyermeke: Nara Jázmin, Gondos Bálint és Oroszlán Kitti gyermeke: Kiara, Dudás Sándor és Tornyi Petronella Ágnes gyermeke: Hanga (Vác), Bartonovszki Ákos Ferenc és Sike Boglárka gyermeke: Léna, dr. Aszalós Péter és Szakszon Adrienn gyermeke: Szabolcs.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. április 26.

Vácon hunytak el: 22 halálesetet anyakönyveztek,  6 váci lakos

A kegyeleti jogok figyelembevételével csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments