Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2023. február 3.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Molnár Gábor Gyula és Jantsek Ágnes Krisztina gyermeke: Gábor János, Hinel Balázs és Kristóf Orsolya gyermeke: Ádám Ádám (Vác), Kardos Krisztián és Várkonyi Edua Márta gyermeke: Kolos (Vác), Németh László és Korpás Barbara gyermeke: Máté, Szőke Márton Gábor és Tóth Adrienn gyermeke: Borbála, Seres Gergő és Erdős Enikő gyermeke: Botond (Vác), Horváth Gábor Bertalan és Horváth Cintia gyermeke: Hanna, Horchi Marcell és Szőke Renáta gyermeke: Georgina (Vác), Radics János Márk és Szőke Kitti gyermeke: Panka, Szucsik Norbert és Zomborka Liána gyermeke: Bende (Vác), Hegedüs Norbert és Szélig Klaudia gyermeke: Léna Anna, Oláh Tibor és Németh Ilona gyermeke: Kármen Ilona, Stefkovics Tamás és Petényi Anita gyermeke: Bálint, Kövi Krisztián és Balázs Edina gyermeke: Kristóf.

Vácon kötöttek házasságot: Huszár Károly és Zoller Kitti (Vác.)

Vácon hunytak el: Az elmúlt héten 37 halálesetet anyakönyveztek, 15 váci lakos volt.

A kegyeleti jogok figyelembevételével csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments