Az idén 60 éves Váci Cementgyár ad otthont a Zöld Alternatíva Vetélkedőnek

A fiataloké a jövő – mondják sokan, amikor iskolás gyermekeikre, ismerőseikre tekintenek. Valóban az ő hozzáállásuk és tenni akarásuk a záloga egy egészségesebb, fenntarthatóbb jövőnek. A környezettudatosságot nem lehet elég korán kezdeni, éppen ezért a váci régió középiskolásai idén is olthatják tudásszomjukat a Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) által életre hívott Zöld Alternatíva Vetélkedőn!

2023-ban immár 7. alkalommal hívták életre a középiskolai diákok alkotta csapatok és tanáraik számára a Zöld Alternatíva Vetélkedőt és Nyílt Napot, idén ismét Vácott. Az idei esemény igazán különleges, ugyanis a döntős csapatok a 2023-ban 60 éves Váci Cementgyárban mérkőzhetnek meg egymással. A vetélkedő csupán egy szelete a jubileumi ünneplés tortájának; számos izgalmas és érdekes programmal készülnek a nagyközönség és a vállalat dolgozói számára egyaránt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szeretettel köszöntjük a 95 esztendős Tamás Pált

A döntő napján, május 25-én versengő fiatalok hangja tölti meg a Váci Cementgyárat épp úgy, mint 2015-ben, 2017-ben és 2019-ben. 2016-ban, 2018-ban és 2022-ben Beremend adott otthont az eseménynek.

A feladatok keretében a cementgyártás folyamatairól és a DDC működésével ismerkedhetnek meg a résztvevők. A DDC kiemelten fontosnak tartja a jövő generációjának környezettudatosságra és fenntartható életmódra történő nevelését. Éppen ezért, a vetélkedő keretében a tudást játékos körülmények között szerezhetik meg. Ahogy korábban, úgy idén is értékes nyereményekkel távoznak a döntőről a fiatalok és tanáraik egyaránt!

A vállalkozó szellemű diákok legkésőbb 2023. április 2-ig regisztrálhatnak a DDC weboldalán keresztül! ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments