Kihagyott esküvőkről és álmatlan éjszakákról mesélt Diószegi Nikolett a visszavonulásával kapcsolatban

„Mások élik az életüket, én meg egy helyben toporgok” – kihagyott esküvőkről és álmatlan éjszakákról mesélt Diószegi Nikolett a visszavonulásával kapcsolatban  az M4 Sport Kézilabda magazinjában, melyről az m4sport.hu-n is olvashatunk.

Múlt héten jelentette be klubja, a Praktiker-Vác Diószegi Nikolett visszavonulását. A mindössze 26 éves kézilabdázónő döntése hátteréről, nehézségéről és a hogyan továbbról is mesélt az M4 Sport Kézilabda magazinjában.

„Nagyjából egy éve eljutottam egy pontra, amikor azt éreztem, hogy a kézilabda engem már nem elégít ki, nem tesz boldoggá – mesélte az M4 Sportnak Diószegi Nikolett. A kézilabdázó adott magának egy évet, de nem változott semmi a gondolataiban – Ha valaki az élet bármely területén nem találja a boldogságát, merni kell változtatni.”

Diószegit elhatározásában a kezdetektől támogatta párja. Ugyanakkor szülei, csapattársai és a váci klubvezetés próbálta rávenni a folytatásra, mostanra viszont már elfogadták döntését. A szurkolók kevésbé, sokan közülük nem tartják normálisnak a döntését.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Laller Racing: Győzelmet győzelemre halmoz Torma Luca

„A szurkolók számára ez egy főbenjáró bűn lehet, de ők nem járnak az én cipőmben. Nem látják, mekkora áldozatokkal jár a versenysport – emelte ki Diószegi, aki kihagyott családi ebédeket, barátok esküvőjét említette. – Nem akartam átmenni megélhetési sportolóvá és robotolni 35 éves koromig csak a pénz miatt.”

A 27. születésnapját ma ünneplő játékos elmondta, próbál nem aggódni a folytatás miatt, de nehéz, mert kézilabdázóként szinte mindig hónapokra tudott előre tervezni: „Bőven vannak álmatlan éjszakáim, nagyon bizonytalan minden, ami a sport világában elképzelhetetlen. Nem jelentkezhetek be most munkahelyre, hogy augusztustól szeretnék jönni dolgozni. Odatenném magam a szezon hátralevő részében, nyáron pedig kicsit leereszteni, kikapcsolni. Őszintén hiszem, hogy meg tudom találni a helyemet, és akkor miért vágynék vissza egy olyan dologba, ahol nem is voltam igazán boldog?”

A szerkesztőség nevében kívánunk Diószegi Nikolettnek boldog születésnapot és hogy minél előbb találja meg az azt a helyet, azt a munkát, amelyben jól érzi magát és boldog lehet. (fotó: 24.hu)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments