Már egy új és modern tálalókonyhából szolgálják ki az Újhegyi úti óvodásokat

Elkészült az Újhegyi úti óvoda tálalókonyhájának a bővítése és a felújítása, így a gyerekeket már egy 21. századi, modern, jól felszerelt helyiségből tudják kiszolgálni – adta hírül a vac.hu.

Mint azt Matkovich Ilona polgármester a helyszínen elmondta, a felújítás során derült ki, hogy falak bontására is szükség lesz, emellett pedig új elektromos vezetékhálózat kiépítése is megtörtént.

„A kialakított tálalókonyha kapacitása is megnőtt, hiszen hamarosan átadjuk az új csoportszobát is, amely további 25 gyermek fogadására alkalmas. Ebben az óvodában nagyon jelentős mértékű fejlesztést és felújítást végeztünk el, melynek költsége 176 millió forint volt és teljes egészében önkormányzati forrásból biztosítottuk” – mondta.

A gyermekintézmények fejlesztése kiemelt feladata a városnak – ezt hangsúlyozta Inotay Gergely alpolgármester.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kurdi Csabáné Péchy Blanka díjat nyert

„Itt az Újhegyi úton nemcsak a bővítéssel léptünk előre, nemcsak modern, 21. századi konyhát adunk át most, hanem a tetőt is teljes egészében szigeteltük három-négy csoportszoba fölött, amellyel régi adósságunkat törlesztettük, és megoldottuk a beázást.”

Az elmúlt időszakban számos fejlesztés valósult meg a deákvári körzetekben. Rozmaring Sándor szerint nagy örömmel tapasztalják a körzetek képviselői, hogy mennyi fejlődés történt az elmúlt időszakban Deákváron. Kiemelte: nemrég került átadásra a Sirály utcai óvodában is egy új csoportszoba.

„Nagy örömmel vesszük és köszönjük ezeket a fejlesztéseket. Úgy érzem, hogy Deákvár és a hozzá tartozó külterületi rész egy dinamikusan fejlődő közösség” – mondta a képviselő. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments