Megvan felnőtt csapatunk első tavaszi sikere

A Pest megyei I. osztály 18. fordulójában a Vác VLSE 2–0-ra győzött a Budakalász vendégeként a Tatai úti utánpótlás centrumban – olvashatjuk az örömteli hírt a vac-vlse.hu-n.

Pest megyei I. osztály, 18. forduló – Budakalászi MSE–Vác VLSE 0–2 (0–1); Budapest, Tatai úti utánpótlás centrum, 50 néző. Vezette: Jakab M. (Bíró Zs., Molnár L.)

Budakalász: Koplányi – Vincze K., Bozó-Bódi (Andróczi, 68.), Csánki, Széll – Fritz, Czibulya (Sallai Gy., 79.), Czinege, Dombai – Dollinger, Lukács D. Vezetőedző: Bajzát Péter;

Vác: Bajkán – Tóth N., Marosi L., Hegedűs Cs., Hugyecz – Tölgyes, Nagy Z., Sós R. – Vén B., Török N., Torda (Geschitz, 88.) Vezetőedző: Kovács Péter. Gólszerző: Hegedűs Cs. (18.), Vincze K. (52. – öngól)

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci evezősök a szegedi Európa-bajnokságon

A korábbi NB I-es és NB II-es gólkirály, Bajzát Péter által irányított Budakalász volt az ellenfelünk a BVSC utánpótlás centrumában a Pest megyei I. osztály 18. fordulójában. A mieink jól kezdtek, a 6. percben Tölgyes kemény lövését ütötte ki bravúrral a kapus, majd hét perccel később szintén Tölgyes próbálkozott, 21 méteres szabadrúgása nem sokkal ment fölé. A 18. percben mezőnyfölényünk góllá érett: egy jobboldali szögletet Marosi csúsztatott tovább, a hosszún érkező Hegedűs Csaba pedig közelről a hálóba passzolt (0–1).

A szünet után megdupláztuk előnyünket, egy gyors kontra során Török Noel ugrott ki, lövését a kapus védte, azonban a visszafutó Vincze lábáról saját kapujába pattant a labda (0–2). A hátralévő időben a kalásziak igyekeztek szépíteni, de ez nem jött össze nekik, hiszen védelmünk végig jól zárt. Ezzel megvan az első tavaszi győzelmünk, s a táblázaton előreléptünk a 13. helyre.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Eredményesen szereplés a LUPA Kupán

Folytatás szombaton, hazai pályán 14:30-tól a Felsőpakony ellen.

Kovács Péter értékelése:Nagyon fontos 3 pontot szereztünk ezen a mérkőzésen! Kiegyenlített találkozó volt, de az ellenfél kapuja előtt mi voltunk a határozottabbak. Nagyon fontos siker ez a srácok miatt, hiszen a felkészülés kezdete óta nagyon sok melót raknak bele az edzésekbe, de ez eddig nem párosult eredményességgel. Most végre megízlelték a munka gyümölcsét és remélem, a hitük is megerősödött önmagukban és a társaikban egyaránt. Gratulálunk nekik a stábbal együtt, egy igazi melós meccset sikerült megnyerniük! ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments