Polgármester-jelöltként indul Gödön az olimpikon Kammerer Zoltán

Gödön februárban mondott le Balogh Csaba momentumos polgármester. A városvezető akkor úgy nyilatkozott, hogy nem tud tovább küzdeni a Fidesz, és az azzal kollaboráló helyi politikusok ellen.

A közelmúltban Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai bajnok és világbajnok kajakozó bejelentette közösségi oldalán, hogy indul a polgármesteri székért.

Kammerer Zoltán decemberben vett búcsút a sportolói karriertől, és a május 14-én tartandó időközi polgármesteri, valamint helyi önkormányzati képviselő-választáson már jelöltként vesz részt.

Dr. Tuzson Bence, kormányzati államtitkár, a térség országgyűlési képviselője Facebook oldalán arról ír, hogy Kammerer független polgármesterjelöltként és képviselőjelöltként indul a május 14-én tartandó gödi időközi polgármester-, valamint helyi önkormányzati képviselő-választáson.

Ezt írja:

„Mindannyian értesültünk arról, hogy május 14-én lesz Gödön az időközi polgármester-, valamint helyi önkormányzati képviselő-választás, utóbbi az 5. számú választókerületben. Kammerer Zoltán a háromszoros olimpiai és világbajnok független polgármesterjelöltként és képviselőjelöltként is indul a választáson. Szerettük volna, ha a városért mindig is elkötelezett olimpikon a Fidesz színeiben indul, de ő ragaszkodott ahhoz, hogy pártpolitika felett álló jelöltként, a pártoktól függetlenül mérettesse meg magát. Döntését elfogadtuk és tiszteletben tartjuk.
Kammerer Zoltánt nagyszerű embernek ismertük meg, akinek szorgalma, kitartása és elhivatottsága példaértékű. Kiváló jelöltnek tartjuk, ezért a Fidesz nem indít ellene jelöltet. Meggyőződésünk, hogy az ízig-vérig gödi Kammerer Zoltán rendkívül jó polgármester lenne, megválasztása esetén mindenben segíteni és támogatni fogjuk munkáját.”

A 45 éves Kammerer Zoltán Vácon született, innen költözött családjával Gödre, ott kezdte el rendkívüli sportolói karrierjét, s jelenleg is a településen él. (Fotó: Facebook)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments