Szennyvízcsatorna javítás a Földváry téren – kábelkiépítés a Széchenyi utcában

A Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. az elmúlt héten értesítette önkormányzatot, hogy mától (március 20.) megbízásuk alapján a Tunel Kft. gravitációs szennyvízcsatorna üzemzavar elhárítási munkát végez várhatóan április 11-ig a 2 sz. főút Zöldfa utca – Földváry tér 15. sz. közötti szakaszán.

A munkavégzés a 2 sz. főút bevezető szakaszának szűkítésével, buszmegálló felbontásával, járda felbontással és a Zöldfa utca bevezető szakaszának egyirányúsításával jár, a munkavégzés ütemezésének függvényében.

A kivitelező elérhetőségei: 06/70-364-5604; tunelkft@tunel.hu; www.tunel.hu.

◊ ◊ ◊

Szintén a mai nappal kezdődnek meg a munkák a Széchenyi utcában. Ott az ELMŰ kivitelezője a Széchenyi u. 35. számú ingatlanhoz az elektromos kábel kiépítését végzi. A nyomvonal: Széchenyi u. 29. szám előtt található elosztószekrényektől indul, átvágják a Galcsek utcai kereszteződést, majd a vasút felé haladva érik el a célépületet.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vajda Lajos és Szentendre – vándorkiállítás a művelődési központban

A kábel lefektetése után a kivitelezőnek teljes járdafelületet kell helyreállítania így közel 100 méter hosszban az 5 méter széles felület új öntött aszfaltréteget kap. (Forrás: vac.hu)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments