Váci anyakönyvi hírek – születtek, házasodtak, elhunytak – 2023 március 10.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Lincz Gábor és Gajzinger Mónika gyermeke: Anna Róza (Vác), Lám Bálint és Pálla Julianna gyermeke: Bálint Benedek, Tóth Tamás János és Rácz Szilvia gyermeke: Hanga Apollónia, Tyukász Gábor és Számel Regina Mónika gyermeke: Anna, Sallai Norbert és Lengyel Gabriella gyermeke: Dominik, Donkó Kristóf és Drajkó Zsanett gyermeke: Leó, Stefanek Levente és Váradi Ivett gyermeke: Botond (Vác), Tóth Balázs Bence és Szabó Nikoletta Katalin gyermeke: Elena Lia (Vác), Matulik József és Nyerlucz Kinga gyermeke: Martin, Patkovics Péter és Koch Szilvia gyermeke: Liza, Németh Rómeó és Rafael Patricia gyermeke: Noel, Piskatórisz Károly és Deák Dóra gyermeke: Péter, Puskás Tamás és Fristáczki Szilvia gyermeke: Dominik, Gere Márton és Fazekas Réka gyermeke: Adél, Sebők Attila Krisztián és Némedi Georgina gyermeke: Nátánael, Pintér András és Nagy Alexandra gyermeke: Emília Dorka, Kovács János Zoltán és Tóth Réka gyermeke: Vivien, Simon Péter és Veres Kitti gyermeke: Blanka, Szalay Tamás és Lakatos Georgina gyermeke: Zorka, Fodor Dávid és Bari Krisztina gyermeke: Lina Szófia, Hirth Gergely és Ványi Eszter Ágota gyermeke: Miró (Vác).

Vácon kötöttek házasságot: Bárány Márton Péter és Forgács Angéla (Vác), Virsinger László és Szegner Katalin (Vác).

Vácon hunytak el: Kovalik Ernő (szül. Budapest 14. 1958. 04. 07.) (Vác).

64 fő halálesetét anyakönyvezték az elmúlt héten, 19 váci lakos.

A kegyeleti jogok figyelembevételével csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments