Váci anyakönyvi hírek – születtek, házasodtak, elhunytak – 2023 március 17.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Pehartz Gábor és Csáti Katalin gyermeke: Alíz (Vác), Erdei Zsolt és Véber Angéla gyermeke: Kolos, Schottner Gergely és Erdősi Hajnalka Katalin gyermeke: Olivér, Kunya Dávid Sándor és Gelencsér Dóra Gabriella gyermeke: Kamilla Erzsébet, Makó Béla és Makó Napsugár gyermeke: Napsugár Zselyke, Göblyös Bence és Berta Blanka gyermeke: Emma (Vác), Manda Dávid és Kürtössy Dorothy gyermeke: Nina Flóra, Molnár Erik és Anderkó Alexandra gyermeke: Natasa Bella (Vác), Pénzel Tom és Ámort Angelika gyermeke: Laura, Jaskó Tamás és Kormosói Luca Anna gyermeke: Hilda Anna (Vác), Kovács Patrick és Fehér Edina gyermeke: Olivér, Szlovák Dániel és Erdélyi Erika gyermeke: Léna, Katona László és Hangács Melinda Noémi gyermeke: Zoé, Horváth Gyula és Fórián Nikoletta gyermeke: Fanni, Petrik Dávid és Dinkó Orsolya gyermeke: Zorka, Drippey Gellért és Horváth Bernadett gyermeke: Réka. Pap Kornél és Kajtor Nikoletta Erzsébet gyermeke: Róza.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2023. december 8.

Vácon kötöttek házasságot: Juhász Ferenc és Kis Márta Sarolta (Vác).

Vácon hunytak el: Dr. Baksai László (szül. Vácrátót, 1949. 01. 06.) (Vác), Szeredi Róbert (szül. Vác, 1952. 08. 17.) (Vác).

54 fő halálesetet anyakönyveztek az elmúlt héten, 11 váci lakos.

A kegyeleti jogok figyelembevételével csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments