Vágányzári információk Budapest – Szob között

Március 9/10-ig éjszakánként a Rákosrendező állomáson végzett felsővezeték-karbantartási munkák miatt a 70 Budapest—Szob vasútvonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, Rákospalota-Újpest állomáson másik vonatra kell átszállni – adta hírül a mavcsoport.hu.

Március 10/11-től 12/13-ig, március 24/25-től 26/27-ig és március 31/április 1-től április 2/3-ig

éjszakánként 22:30-tól 4:30-ig a Rákosrendező állomáson végzett felsővezeték-karbantartási munkák miatt a 70 Budapest—Szob vasútvonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, egyes vonatok helyett pedig Budapest-Nyugati―Rákospalota – Újpest állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek.

A vonatpótló autóbuszok megállási helyei állomásonként

Budapest – Nyugati: Nyugati pályaudvar BKK amh. Indulás: Váci út, érkezés Podmaniczky utca

Rákosrendező: Teleki Blanka utca ideiglenes amh.

Istvántelek: Wyocki utca BKK amh.

Rákospalota-Újpest: Rákospalota-Újpest vasútállomás.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Érdi kiállítás a váci Hincz-gyűjtemény kincseiből

Nyári időszámításra való átállás

Felhívják a figyelmet, hogy március 26-án – a nyári időszámításra történő átállás miatt – a Budapest Nyugatiból 1:50-kor induló, Szobig közlekedő 2320 sz. S70-es személyvonat nem közlekedik.

A vasútvonal részletes vágányzári menetrendje megtalálható az állomási pénztáraknál, ügyfélszolgálatoknál, illetve elérhető a MÁVDIREKT +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámán és a www.mavcsoport.hu/vaganyzar oldalon. A vágányzár időtartamán kívül érvényes menetrend elérhető a www.mavcsoport.hu/menetrend oldalon. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments