Változások a Praktiker-Vác csapatában

A Praktiker-Vác csapatában folytatja pályafutását a junior válogatott átlövő Csíkos Luca (képünkön), valamint a Mosonmagyaróvárról érkező balszélső Csire Fanni – olvashatjuk a hírt a Praktiker-Vác Facebook oldalán.

A 18 esztendős Csíkos Luca a NEKA együtteséből érkezik Vácra, ahol az idei szezonban már jelentős NB I-es tapasztalatokat is gyűjtött (a Győri Audi ETO elleni bajnoki mérkőzésen 8 gólt szerzett), amelyeket reméljük a jövőben csapatunkban is kamatoztathat majd. Lucával 3 éves szerződést kötöttünk.

„Nagyon örültem a Vác megkeresésének, mivel rengeteg a fiatal játékosuk, akik közül többeket ismerek is, nem lesz teljesen idegen a közeg. Vannak rutinosabb csapattagok is, akiktől reményeim szerint sokat tudok majd tanulni. Hangsúlyt fektetnek az egyéni képzésre, ami elősegíti a fejlődésem – idézi a juniorválogatottban is szereplő játékost a NEKA honlapja.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vízilabda – Rájátszás, idén csak a 13-16. helyért

Jó érzéssel fogok elköszönni a NEKA-s éveimtől, rengeteget tanultam ez idő alatt.

Felejthetetlen marad számomra ez az öt esztendő: hogy milyen szakemberekkel dolgozhattam, hogy milyen barátságaim alakultak itt ki, és hogy mennyi mindent tanultam nem csak a kézilabdában, de az életben is” – nyilatkozott Csíkos Luca.

A 24 éves Csire Fanni egy éves mosonmagyaróvári szereplés után költözik Vácra, aki saját nevelésű játékosként, Szombathelyen mutatkozott be az NB I-ben. Fanni a 2021-2022-es szezonban nyújtotta a legjobb teljesítményt, hiszen 82 góllal zárta a bajnoki szezont. Csire Fannival 2 éves szerződést kötöttünk.

Az érkező játékosok mellett több játékosunkkal is szerződést hosszabbítottunk, így a 2023-2024-es szezonban is váci mezben szerepel majd Bánfai Kíra és Pálffy Anna.

Az új játékosok és szerződés hosszabbítók listája is mutatja, hogy Praktiker-Vác a következő szezonban is az elmúlt években már megszokott utat fogja követni, lehetőséget adva a fiatal magyar tehetségeknek.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vízilabda – Rájátszás, idén csak a 13-16. helyért

A szezon végén távozik Vácról a profi játékot befejező jobbszélső Diószegi Nikolett, a balszélső Schatzl Natalie valamint a kapus Pásztor Bettina. (Fotó: Facebook)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments