Viharos vereség az Iharosban

A Pest megyei I. osztály 20. fordulójában a Vác VLSE 4–2-re kikapott a Biatorbágy vendégeként – olvashatjuk a VLSE honlapján a mérkőzésről szóló beszámolóban.

Viadukt SE–Biatorbágy – Vác VLSE 4–2 (2–1)

Biatorbágy, Iharos dűlői sporttelep, 100 néző. Vezette: Pálfi B. (Berki A., Krózser A.)
Biatorbágy: Lipők B. – Fehér-Kaplár, Kinyik, Olaj (Horváth Á., 58.), Miskei M. (Pál, a szünetben) – Tóth R., Orbán, Fröhlich, Varga-Sebestyén – Vajda D., Fodor D. (Lipők A., 90.). Vezetőedző: Vincze Gábor

Vác: Fehér Á. – Tóth N., Tölgyes (Geschitz, 80.), Marosi, Szabó B. – Sós R., Nagy Z. – Vén B., Torda, Török N. (Rusvay B., 62.) – Kakuk. Vezetőedző: Kovács Péter

Gólszerző: Vajda D. (23.), Varga-Sebestyén (24.), Kinyik (52.), Fodor D. (79.), illetve Kakuk (29.), Vén B. (74.)

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Labdarúgás - Hoztuk a kötelezőt a Felsőpakony ellen

A javítás reményében lépett pályára felnőtt csapatunk szombaton délután Biatorbágyon. Már a 4. percben megszerezhettük volna a vezetést, Torda Patrik lövését a szél „megnyomta”, a kapus üggyel-bajjal tudta csak kiütni, a kipattanót Kakuk lőtte kapura, de Lipők kapus bravúrral szögletre mentett! A 16. percben Torda újabb gólt szerezhetett volna Kakuk passza után, de lövését Lipők fogta. Ahelyett, hogy vezetést szereztünk volna, két perc alatt két gólt kaptunk: először a 23. percben Vajda ért bele úgy egy lövésbe, hogy a sípcsontjáról a bal sarokba pattant a labda (1–0), majd Varga-Sebestyén lövése is kikötött a kapunkban (2–0). A 29. percben Kakuk Erik lépett ki egy indítással, erőszakosan lerázta védőjét, majd megvárta, míg a kapus eldől és a rövid sarokba lőtt (2–1)!

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Sikeresen szerepeltek a Vác Városi Evezős Club sportolói a regionális evezős duatlon versenyen

A szünet után sajnos hamar újabb gólt kaptunk, egy jobboldali szögletet Kinyik fejelt a hálóba (3–1): a 74. percben újfent zárkóztunk, Tóth Nándor jobboldali beadását Vén Botond szép mozdulattal, „dropliból” lőtte a bal sarokba (3–2)! Sajnos azonban nem sikerült egyenlítenünk, ehelyett a hazaiak a 79. percben lezárták a meccset, ekkor baloldali beadás után Fodor lőtt a jobb sarokba (4–2).

Folytatás és újabb javítási lehetőség szombaton 15 órától a Dunakeszi ellen, hazai pályán!

Kovács Péter vezetőedző értékelése

Az első 20 perc után gólokkal kellett volna vezetnünk, ehelyett megint futhattunk az eredmény után. Már az ötödik partinkat játszottuk le vezér nélkül, így nagyon nehéz meccset, meccseket nyerni. A fiatalok becsülettel teszik a dolgukat a pályán, de a mérkőzések alakulását, tempóját nem biztos, hogy nekik kell irányítani. Lehet, hogy akkor tudunk a legtöbbet segíteni ezen a csapaton, ha Burzi Attilával együtt mi is pályára lépünk 40+-osan… (Fotó: Facebook)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments