Vízilabda – Sikeres dupla forduló

A pécsi klub rendezésében bonyolították le szombaton a harmadosztályú férfi vízilabda bajnokság felsőházi középszakaszának második dupla fordulóját. A Váci VSE mérlege: egy-egy győzelem és vereség – számol be az eseményről a vac.hu.

A mieink számára nehézséget jelentett, hogy a játéknapon egymást követő két találkozón kellett a medencébe szállni. Az első összecsapáson a szegediek ellen végig nagy küzdelem és szoros csata alakult ki. A váciak 2-1-es vezetése után sajnos zsinórban négyszer is a rivális talált be, majd már 7-3-as hátrányban is voltak a mieink. Innen sikerült aztán egyenlíteni, ám 10-10-ig ismét a szegedieknél volt a fór. Sőt, két és fél perccel a lefújás előtt újra két találat volt a hátrányunk, de a mérkőzésen összesen 7 gólig jutó Kiss Ádám dr. két újabb hálózörgetésével végül 12-12-es döntetlennel zárult a remek találkozó.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci evezősök a szegedi Európa-bajnokságon

A második meccsen az ELTE-BEAC legénysége ellen pólóztak a mieink. Méghozzá remekül kezdve, hiszen az első negyed után 6-3-as előnyre tettek szert. Majd a két döntetlennel zárult játékrészt követően már csak arra kellett figyelni, hogy maradjon a fórból annyi, amennyivel be lehet zsebelni a győzelemért járó pontokat. A 16-14-es siker legeredményesebb váci gólgyárosa ismét Kiss Ádám dr. volt, aki ezúttal 5 találatot szerzett.

A záró dupla fordulóra a tervek szerint április 15-én a fővárosi egyetemisták rendezése mellett kerül sor. (Fotó: Facebook)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments