Hazai pályán fölényes győzelem Bugyi ellen

Hazai pályán felnőtt csapatunk 4–0-ra legyőzte Bugyit a Pest megyei I. osztály 23. fordulójában. A meccsről részletes beszámolót olvashatunk a vac-vlse.hu Facebook oldalán.

Vác VLSE–Bugyi-OBO SE 4–0 (0–0)

Vác, 150 néző. Vezette: Moldván I. (Berki A., Molnár-Sáska Zs.)

Vác: Bajkán Balázs – Hegedűs Csaba, Marosi László, Pap Botond (Mókus Balázs, 90.), Szabó Bence – Török Noel (Tölgyes Ádám, 86.), Sós Roland (Torda Patrik, 73.), Nagy Zoltán – Geschitz Áron (Bottó Bence, 77.), Kakuk Erik (Horváth Bálint, 90.), Vén Botond. Vezetőedző: Kovács Péter

Bugyi: Ritzl – Horák, Grecsó, Vertetics, Czili (Gáspár, 63.) – Szmola, Rutterschmid (Röhfeld, 56.), Králik, Balogh M. (Somogyi, 61.) – Czili, Svet. Vezetőedző: Majzik Bertalan

Gólszerző: Török N. (55. – 11-esből), Hegedűs Cs. (63.), Geschitz (77.), Nagy Z. (82.)

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Két pontot Pilisen hagytunk

Nagypénteken várt felnőtt csapatunkra az újabb bajnoki mérkőzés, melyen a Bugyi együttesét fogadtuk a váci stadionban. Az első félidőben is több helyzetet alakítottunk már ki, de ekkor még nem tudtunk eredményesek lenni, szünet után azonban végre kiszakadt a „gólzsák”, először Török Noel 11-esből, majd Hegedűs Csaba szabadrúgásból, míg Geschitz Áron és Nagy Zoltán akcióból is betalált! Így magabiztos sikert arattunk, mellyel előreléptünk a táblázaton a 13. helyre.

Folytatás jövő héten szombaton, 16 órától a Tököl vendégeként.

Kovács Péter vezetőedző értékelése

Ez egy nagyon fontos mérkőzés volt a bennmaradás szempontjából. A védekezésünk az előző héthez képest megmaradt és stabil volt, a támadójátékunk viszont bátrabb, kezdeményezőbb és gyorsabb lett. Az első félidőben 3-4 nagy lehetőséget is teremtettünk a Bugyi kapuja előtt, de ezek még kimaradtak. A szünet után viszont végre eredményesek voltunk a vendégek kapuja előtt és magabiztosan, gólokkal fejeztük be a támadásainkat. A csapat erejét mutatja, hogy négyen osztoztak meg a góljainkon. A srácok profi módon hozták le ezt a mérkőzést és a játékban is nagyon szép megoldások voltak. Gratulálunk nekik, mert magabiztos győzelmet arattak! Reméljük a megszerzett lendület elkíséri a csapatot a szezon végéig.” (Fotó: Daru Andrea)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments