Végre eltűnik a biztonságos forgalmat akadályozó sínpár

A napokban elkezdődik annak a használaton kívüli sínpárnak a teljes elbontása, mely a Gödöllői út forgalmát hosszú idő óta nehezíti és balesetveszélyt jelent az arra közlekedők számára – tájékoztatott a munkák megkezdéséről Kiss Zsolt. Erről az eseményről ad hírt a vac.hu.

Az alpolgármester megemlítette: nem csupán a választókörzetében élők panaszkodtak rendszeresen a vasúti átjáró által okozott problémákra, hanem a Gödöllői utat gyakran igénybe vevő autósok, kerékpárosok is szorgalmazták a felesleges akadályokat tartalmazó, úthibákkal tarkított szakasz rendbetételét.

Ezért az alpolgármester egyeztetéseket kezdeményezett, és részletekbe menő tervek elkészítését kérte az illetékeseknél. Ennek eredményeként a volt orosz laktanya tulajdonosának, a Steel-Transz Kft.-nek a megbízásából elbontják a síneket, az átjáró okozta veszélyhelyzet megszűnik.

Kiss Zsolt alpolgármester ezúton is köszöni a cégnek, hogy a saját költségén elvégzi az út rendbetételét.
A munkák április 17-én hétfőn hajnalban kezdődtek és várhatóan két munkahetet vesznek igénybe – az időjárási viszonyok és a műszaki rendelkezésre állás függvényében. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments