Balatoni napijegyek – Balaton24 és Balaton72

A Balaton24 és Balaton72 24, illetve 72 óráig érvényes jegyekkel 2023. április 29-től a part menti települések turisztikai látnivalói és szórakozóhelyei könnyen és kényelmesen elérhetők vonattal és autóbusszal utazva egyaránt, de akár a Balatonfenyvesi kisvasúton is használhatók utazásra – tájékoztat a mavcsoport.hu közleményében.

Mi a Balaton24/72?

A Balaton24/72 egy 24, illetve 72 órán át érvényes jegy, mellyel érvénytartamán belül korlátlanul lehet utazni a tó partján fekvő települések között vonattal és a Volánbusz járataival, valamint a Balatonfenyvesi kisvasút vonalain. A napijegyeket már néhány rövidebb utazás esetén is megéri megvásárolni, ráadásul nagyobb rugalmasságot biztosít.

Mennyibe kerül a Balaton24/72?

Balaton24:

Normál ára 1090 Ft,

26 éven aluliaknak 750 Ft.

Balaton72:

Normál ára 2740 Ft,

26 éven aluliaknak 1850 Ft.

A jegyet a MÁV applikációból vagy a jegy.mav.hu felületen megváltó utasaink számára a fenti árakból 10% kedvezményt biztosítunk.

Hol érvényes a Balaton24/72?

A térképen jelölt, a Balaton partján futó vasútvonalakon, a sárga háttérrel ábrázolt területen közlekedő helyközi autóbuszokon, valamint a Balatonfenyvesi kisvasúton.

A napijeggyel kizárólag az érvényességi területen belül lehet utazni, például Budapest és a Balaton közötti utazáshoz részlegesen sem érvényes.

Balaton napijegy 2023

A BAHART hajójáratain, a Szántód-Tihany kompon, illetve helyi járatú autóbuszokon (pl. Siófok, Balatonfüred, Keszthely esetében) a Balaton24/72 nem érvényes!

Mikor érvényes a Balaton24/72?

A Balaton24/72 2023-ban április 29-től október 31-ig minden napra megváltható.

Hol vásárolható meg a Balaton24/72?

A Balaton24/72 jegyet a vasúti pénztárakban, menetjegyirodákban, jegykiadó automatákból, a www.jegy.mav.hu oldalon és a MÁV applikációból  egyaránt meg lehet vásárolni. A jegykiadó automatákban a „Helyi közlekedés”, az applikációban pedig a „Térségi, városi jegyek” menüpontból érhető el a napijegy.

Kiknek ajánljuk a Balaton24/72 jegyet?

A Balaton partján üdülőknek, akik felfedeznének a part mentén további településeket, látnivalókat, szórakozási lehetőségeket; vonattal vagy busszal egy-egy borozás, esti program után is egyszerűen és biztonságosan vissza lehet jutni a szállásra. Az utazás szerelmeseinek: a jeggyel kedvező áron körbe lehet utazni legnagyobb tavunkat.

A kisvasutak kedvelőinek: a jegy nem csak Balatonfenyves megközelítésére használható, hanem a Balatonfenyvesről induló kisvasúti vonalakat is be lehet vele utazni. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments