Ismét Vácon jártak a mainstream turizmusmédia hazai képviselői

Újságírók érkeztek pénteken ismét Vácra, hogy jó hírét vigyék a városnak. Tavaly óta szervezi a Váci Tourinform Iroda a médiumok képviselőinek a városnéző programot azzal a céllal, hogy megismerkedjenek a település értékeivel és továbbítsák Vác üzenetét, hogy érdemes a Dunakanyar fővárosába eljönni akár több napra is.

A MAHART támogatásával szárnyashajó taxizta Vácra és vitte vissza a fővárosba azoknak a főleg turisztikai lapoknak az újságíróit, akik eljuttathatják a belföldi utazók felé azt, hogy egy vagy akár több napot is érdemes eltölteni a városunkban.

„Vendégünk a turizmus.com, a Travelo, a szeretlekmagyarorszag.hu, de van blogger is a körünkben, illetve a Nők Lapjától is jött egy kolléga. Fontos célcsoport számunkra a Nők Lapja olvasói, hiszen tudjuk, hogy a nőket kell megfogni, hogy hova utazzanak, milyen desztinációt válasszanak” – mondta Kelecsényi Ágnes, a Váci Tourinform Iroda igazgatója.

Az újságíróknak Matkovich Ilona polgármester tartott rövid helytörténeti előadást a város épített és kulturális értékeiről, majd megtekintették a belváros ikonikus objektumait. A média képviselői a kisvonatra is felültek. Az egy órás idegenvezetéssel egybekötött utazás során eljutottak egészen a Ligetig. Az ebéd után a Sajdik Gyűjtemény Vác-ot is megtekintették, de az ország híres cukrászához is beültek egy kis ínyencségre – számolt be az eseményről a Váci Hírnök. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments