Már csak három hét és elrajtol a Fut a Vác

Három hét van hátra a Fut a Vác rajtjáig, amire már több mint kétszázan jelentkeztetek a www.futavac.hu honlapon.

Az idén kutyás futamot is tervezünk, de csak akkor, ha ti is és a kutyáitok is rajthoz szeretnének állni. Azt gondoltuk, jobb, ha a kutyás csapat együtt fut és nem a többi futó között. Ehhez azonban nevezni kell, hogy mi is számoljunk veletek.

Szeretnélek benneteket ellátni néhány fontos információval, a versenyzéshez

Az idén is 5 kilométeres körök lesznek kijelölve a belváros és a kerékpárút összekötésével. Választani lehet, hogy egy-két, vagy négy kör lefutására jelentkeztek. Ha a 4 kört csapatban akarjátok futni, arra is van lehetőség, és egy-egy kör lefutása után a Boronkay előtt adjátok tovább egymásnak a stafétát. Már 8 csapat benevezett a váltóba.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A kiváló sportolókat, diákokat díjazták

Az idén is a rajtszámon lévő mikrochippel mérjük az időt, így alkalmatok lesz az időtöket összehasonlítani az elmúlt években futott eredményeitekkel.

Persze aki nem akar 5 kilométeren keresztül küzdeni, annak adott a lehetőség a legrövidebb 2800 méteres bulifutáson részt venni. Ezt negyedóra alatt teljesíteni lehet, de jó kis ízelítő nyílik annak a futásról, aki még nem próbálta ezt a sportot. Az idén is várjuk az óvodásokat és a szüleiket is, hogy a Boronkay előtti pályán közösen teljesítsék a néhány száz méteres kihívásokat.

Ha előneveztek az ovis futás, és a 2500 méteres bulifutás is ingyenes, azért, hogy kipróbáld és megszeresd ezt a sportot is.

A Deákvári SE az idén is felajánlott egy bringát, amit azok közül fogunk kisorsolni, akik eredményesen teljesítették a 2,800, az 5, a 10, vagy a 21 kilométeres távokat. Persze, ha nem te nyered, az sem gond, mert a versenyen Fut a Vác pólókat is nyerhetsz, és minden befutó futó a Vác emlékérmet kap a nyakába a táv teljesítése után.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Fényfestés és gazdag programok ezen a hétvégén is Vác főterén Szinetár Dórával és a többiekkel

Keressétek fel a honlapot és nevezzetek elő a versenyre, mert a helyszíni nevezés drágább és bonyolultabb akkor, amikor már bemelegítened kellene.

Várunk a versenyen!

A Fut a Vácot Bíró György és BARÁTAI, és a VISE vise szervezi Vác Város Önkormányzat támogatásával. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments