Nagy volt a végén a nyomás a védelmünkön, de a srácok kitartottak a végső sípszóig

Felnőtt csapatunk Nagy Zoltán nagy találatával 1–0-ra győzött a Veresegyház vendégeként.

Pest megyei I. osztály, 26. forduló

Veresegyház VSK–Vác VLSE 0–1 (0–1)

Veresegyház, 150 néző. Vezette: Jakab M. (Ferenczi D., Décsi K.)

Veresegyház: Benke – Gálos, Érsek, Ódé, Purzsa – Kuklis – Kovács G. (Kécza, 53.), Ondrik, Balogh B. – Pancsuska, Ambrus. Vezetőedző: Takács László

Vác: Bajkán – Rusvay B., Pap, Marosi, Szabó B. – Török N. (Sós, 74.), Nagy Z., Hegedűs Cs. – Vén B., Kakuk, Torda (Geschitz, 72.). Vezetőedző: Kovács Péter

Gólszerző: Nagy Z. (15.)

Kiállítva: Hegedűs Cs. (94.)

Jól kezdtük a mérkőzést, a 12. percben Török Noel 25 méteres szabadrúgását a bal alsóból tornázta ki a veresi kapus. Három perccel később Nagy Zoltán tolta befelé a labdát balról, majd 18 méterről óriási gólt zúdított a bal felső sarokba (0–1)! A 28. percben aztán a veresiek előtt adódott lehetőség, mivel Marosi összeakasztotta a hazai támadó bokáját a 16-oson belül, de Ondrik büntetőjét Bajkán a jobb sarokból bravúrral kiütötte!

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vízilabda – Rájátszás, idén csak a 13-16. helyért

Az idő múlásával aztán egyre kevesebb futballt, s annál több küzdelmet, párharcot, s szikrázóan kemény összecsapást láthattak a kilátogató nézők és sajnos a játékvezető sem állt a helyzet magaslatán. Az egygólos előnyt sikeresen tartottuk meg, igaz, a 94. percben Hegedűs Csaba a bíró szerint megütötte ellenfelét, ezért megkapta második sárgáját, így 10 emberrel fejeztük be az összecsapást.

Az értékes három ponttal feljöttünk a bajnokság 10. helyére! Folytatás szombaton, 16:30-kor a Gyömrő vendégeként.

Kovács Péter értékelése

Idegenben egy jó csapat ellen 1–0-ra nyerni úgy, hogy nem játszottunk jól az utóbbi időszakhoz képest, újabb lépcsőfok volt a srácoknak, amelyet sikerült meglépni. Harcos, küzdelmes mérkőzés volt, ami még jobb lehetett volna, ha többet hagyják játszani a csapatokat. Sok volt a játékmegszakítás, ezért kevés volt a folyamatos játék. Egy gyönyörű, szó szerint nagy-góllal vezetést szereztünk, amit egy Bajkán 11-es hárítással meg is tartottunk a mérkőzés végéig. Nagy volt a végén a nyomás a védelmünkön, de a srácok kitartottak a végső sípszóig. Gratulálunk a csapatnak, kár, hogy vége az áprilisnak!” (Forrás: vac-vlse.hu)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments