„Szívünk, lelkünk benne van”

Idén húsz éves a Tini Dance Team. A Steidl Anita által megálmodott és megvalósított formáció töretlenül működik azóta is, még a Covid sem vetette vissza a lelkesedésüket. Június 10-én, 18 órakor ismét egy gálaműsorral készülnek növendékei, akik már izgatottan várják a fellépést. A rendezvénynek a Madách Imre Művelődési Központ ad otthont.
Anita azt mondja, hogy ez lesz az eddigi legnagyobb showjuk, a régi sikerekből válogatott, de újdonsággal is készülnek.
„Ez a legnagyobb show, ezt a nevet is adtam a műsornak. Egyrészről azért, mert azt gondolom, hogy most már az évek alatt én is nagyon sokat változtam, és bízom benne, hogy azért látszik a fejlődés ezen a területen, és a lányok is borzasztóan ügyesek. Szuper csapatokkal készülünk, a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki ott lesz, egészen a hatévesektől a huszonévesekig. Nem is kevés alkalommal lépnek majd színpadra a tanítványaim, úgyhogy most tényleg mindenki a legjobb formáját fogja hozni” – mondta lapunk kérdésére.
A jelenleg hatvan fővel, négy csoporttal működő tánciskola minden szerdán és pénteken tartja a próbáit. A fiatalok nagyon készülnek már a júniusi eseményre.
„Talán a nagyobbak jobban izgulnak, mert ők jobban érzik ennek az egésznek a súlyát. Mindenki izgul, még én is izgulok, de azt gondolom, hogy ez a jó, mert ez azt jelenti, hogy szívből csináljuk, és tényleg szívünk, lelkünk benne van” – mondta.
Vegyes műfajokkal készülnek a gálára. Steidl Anita szerint bár modern táncot tanít, de nem a klasszikus fajtát, hanem inkább fiatalos, lendületes koreográfiát.
„Nagyon vegyes vagyok én magam is, mint az általam tanított táncok, de minden a zenétől függ. Nagyon változatos lesz a paletta a műsorban. Láttak már, hallottak már tőlünk ebből jócskán, de a legjobbakat szerettem volna visszahozni.”
Steidl Anita neve azonban nem csak Vácon ismert. Korábban olyan darabokban fordult meg, mint a Vámpírok bálja, vagy a Queen We will rock you darabjában is ahol, mind táncosként, mind pedig koreográfus asszisztensként működött közre. Idén pedig egy most készülő film tánckarába is bekerült.
Kívánom neki és a Tini Dance Team-nek, hogy még legalább 20 évig működjenek ilyen sikeresen, ilyen lelkesedéssel! (Forrás és fotó: Váci Hírnök)
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments