Évadzáró Váci Labdarúgó Sport Egyesületben

Szombaton a stadionban megtartotta szezonzáró összejövetelét a Váci Labdarúgó Sport Egyesület. A jó hangulatú eseményen a Vác VLSE elnöke, Iványi Károly mellett részt vett Matkovich Ilona, Vác város polgármestere, a felnőtt csapat és az U19-es együttes játékosai, edzői, valamit az elnökségi tagok (Herédi Attila, Steidl Sándor), továbbá a támogatók is.

Iványi Károly elnök kiemelte, hogy bár finanszírozási nehézségekkel kell megküzdeni, büszkék lehetnek többek között arra, hogy az utánpótlás korosztállyal kiegészülő, kiugróan fiatal gárda a felnőtt Pest megyei I. osztályú bajnokságban tavasszal nyolc mérkőzésen át tudott veretlen maradni. Mint elhangzott, a VVLSE a megszerzett TAO-támogatások mellé szponzort is keres, hogy fenntartható legyen egyesület működése.

Matkovich Ilona polgármester elmondta, hogy félelemmel vegyes csodálattal figyeli a Vác VLSE életét, mert tudja, hogy sokkal több forrásra lenne szükség, de az elmúlt évek nem megfelelő gazdálkodása miatt rossz lett az egyesület megítélése, ezért nehezen jut támogatáshoz. Közben pedig a fiatalok – köztük több 16-17 éves sportolóval – a felnőtt megyei bajnokságban, a tavaszi szezonban sorozatban nyolc mérkőzésen maradtak veretlenek. A polgármester hozzátette, hogy lépésről-lépésre, Iványi Károly elnök vezetésével sikerülhet majd minden nehézségen túljutni.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Eredményesen szereplés a LUPA Kupán

Az eseményen aztán értékelte a munkátKovács Péter és Burzi Attila edző is, ezt követően pedig több díjat is kiosztottunk: Geschitz Áronnak, az U19-es korosztály gólkirályának, Ceglédi Krisztofernek, az U19-es csapatban a szezon legjobb játékosának, Vén Botondnak, aki a Pest megyei I. osztályú bajnokság házi gólkirálya lett, valamint Nagy Zoltán Gergőnek, akit a Vác VLSE legjobb játékosának választottak meg. (Forrás és fotó: Vác VLSE Facebook)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments