A diákok kitűnő bizonyítványukkal Budapestre egy cirkuszi előadásra 90 százalékos kedvezményes vasúti jeggyel utazhatnak

A MÁV-START és a GYSEV idén is csatlakozott a Fővárosi Nagycirkusz akciójához, mely révén a kitűnő bizonyítványú diákok cirkuszi belépőt kapnak. A vasúttársaságok június 15. és szeptember 17. között egyszeri 90 százalékos menettérti kedvezményt biztosítanak a Klebersberg Intézményfenntartó Központ (KLIK) által kiadott kupon felmutatásával egy diák, és egyszeri 50 százalékos menettérti kedvezményt egy felnőtt kísérő részére egy cirkuszi előadásra utazáshoz.  

A kedvezményes menetjegy kiindulási állomása bármely belföldi állomás, célállomása pedig bármely budapesti állomás lehet. A kedvezmény kizárólag belföldi forgalomban, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. Ha az utas feláras vonaton vagy 1. kocsiosztályon utazik, akkor az adott vonatra érvényes felárat, illetve a teljesárú kocsiosztály-különbözet díját meg kell fizetnie.

A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy a kedvezmény a kupont felmutató által meghatározott előadás napját megelőző naptól az előadás napját követő nap éjfélig vehető igénybe. Visszautazás alkalmával a kiadott kedvezményes árú menetjeggyel utazó utasnak fel kell mutatnia a Fővárosi Nagycirkusz információs pultjánál lebélyegzett menetjegyet.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Minden, amit tudni kell az elektromos roller biztosításról

Amennyiben az utas nem tudja a lepecsételt jegyét bemutatni a vonaton, akkor a jegyvizsgáló pótdíj mellett, új 50%-os jegyet állít ki számára. Az így fel nem használt 90%-os menetjegyet, igazolással kezelési költség nélkül visszaváltja a vasúttársaság.

A kitűnő tanulók ajándék cirkuszi belépésével kapcsolatos részletek elérhetőek a Fővárosi Nagycirkusz oldalán. (MÁV Zrt. Kommunikciós Igazgatóság sajtóközleménye – Fotó: budapest.varosom.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments