Családi nap és Pindes-Kupa a hétvégén a Vanyek Béla Sportcentrumban

A Váci Reménység Egyesület június 10-én 10 órától rendezi a Vanyek Béla Sportcentrumban a hagyományos Reménység Családi napot, ahol egész napos bemutatókkal, színes programokkal várják az érdeklődőket. Másnap június 11-én pedig hagyományteremtő céllal indul a Pindes-focikupa, melyet Pindes László, az egyesület örökös tagja, egykori labdarúgó szakosztályvezető tiszteletére, emlékére szerveznek.

A Családi nap bekapcsolódik a Gyereket a magasba! Mert körülöttünk forog a világ! flashmob-ba, ami június 10-én, szombaton, 11 órától kezdődik országszerte. Mi is ez az esemény?

Hatodik alkalommal, ezúttal rendhagyó módon szervezi meg a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom a Gyereket a magasba! rendezvényét. Idén ugyanis flashmob formájában lehet csatlakozni hozzájuk, ezzel is kiállva amellett, hogy a gyerek örök érték, és a jövőnket jelenti!

A flashmob mottója: Körülöttünk forog a világ! Utalnak ezzel arra, hogy szülőként a gyermek, a gyermeknek pedig a szülő jelenti az egész világot. A flashmob alapjának számító körtánc is ezt hivatott kifejezni, melyet a mozgalom Youtube-csatornáján lehet megtalálni, és az érdeklődők onnan tudják ellesni a mozdulatokat. 

A nap további programja

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Élővilágbarát kert átadó ünnepség április 27-én a váci Pannónia Házban, palántabörzével, szakmai és gyermekprogramokkal

Fellépnek:

Toldi Tamás

TAZE SE – Zumba Kids

Váci mazsorettek – Euniors ISE

Thália Művészeti Egyesület

A résztvevők bekapcsolódhatnak a tűzoltó és rendőrbemutatóba, lesz kézműves sátor, néptánc, népi játékok, családi foci kupa, galambkiállítás és ingyenes bográcsgulyás.

A június 11-iki Pindes-Kupa programja

 

 

 

 

A Pindes László tiszteletére rendezendő Pindes-Kupa

8.30-kor ünnepélyes megnyitóval kezdődik, amikor megemlékeznek Pindes Lászlóról, az egyesület örökös tagjáról.

Beszédet Mond: Mikulai Dániel.

A labdarúgó mérkőzések U11, U13 csapatok részvételével 9 órakor kezdődnek. Szervezők: Steidl Ákos és id. Veres Ferenc.

Mindkét programra szeretettel várják az érdeklődőket!

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments