Intézményi Bozsik Program 2023-2024

2021- óta a Vác VLSE egyesületét egy országos felmérés, audit alapján C-kategóriába sorolták be (A – Akadémiák, B – Tehetség Központok, C – Körzet Központok, D –  Grassroots Amatőr klubok).

A Körzet Központoknak több előírt kötelező feladata van az MLSZ- szabályzata alapján. Többek között Intézményi Programot is el kell, hogy lássunk, ez azt takarja, hogy több óvodával szerződést kell kössön a klubunk és éves szinten több Intézményi Bozsik Programot kell szervezzünk nekik. Ennek kapcsán múlt hét szerdán, június 7-én fogadott minket Vác város alpolgármestere, Inotay Gergely.

Iványi Károly a Vác VLSE elnöke, Herédi Attila a Vác VLSE szakmai igazgatója és Hegedűs Csaba a Vác VLSE Körzet Központjának szakmai vezetője tett látogatást a városházán, ahol Inotay Gergely alpolgármester segítségével kialakítottunk egy Intézmény Körzetet is a Vác VLSE részéről. Így a következő szezonban már a Vác VLSE is szervezhet az óvodás gyerekeknek Intézményi Bozsik Fesztiválokat a városi stadionban, ahol megfelelő minőségű pályák és eszközök állnak a rendelkezésünkre az esemény megrendezéséhez.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Egy évtizedes a váci kézilabdasport ifi bajnoki sikere

Még egyszer köszönjük, a városvezetésnek és az alpolgármester úrnak a pozitív és hatékony együttműködésüket. (Forrás: Hegedűs Csaba)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments