Izgalmas futamok a Vácdukai Vágtán: helyi lovas győzött a hétvégi versenyen

A Pest vármegyei községben szombaton megtartott Vácdukai Vágtán helyi lovas bizonyult a leggyorsabbnak. Az ősszel Szilvásváradon rendezendő döntőbe az első négy felnőtt lovas, és az első két kishuszár jutott be.

A döntőn a vácdukai Schwarzenbart Bálint futott be elsőként a célba, My Boy Libra nyergében. A második helyen a csörögi Libertényi Péter végzett Fernando Makadám lovával, harmadik az Iklad színeiben induló Szemenkár Alexandra lett Mangó nyergében. Negyedikként a püspökhatvani Schwarzenbart József vágtatott át a célvonalon Tündérszépe nevű lovával.

A Kishuszár Vágtát a Pákozd színeiben induló Máté Csenge nyerte Tücsök nevű lovával, a második leggyorsabb pedig a püspökhatvani Bánlaki Antónia lett, aki Mistral nevű lovával indult.

A negyedik alkalommal megrendezett Vácdukai Vágtán kezdő és haladó lovasok akadályversenye, hagyományőrző csoportok tréfás megmérettetése, póni és hidegvérű lovak futama, valamint zenei programok is szórakoztatták az érdeklődőket. (sterncom.hu sajtóközlemény – Fotók: dunakanyarregio.hu – Címfotó: A nagyhuszár verseny győztese, Schwarzenbart Bálint és édesapja, Schwarzenbart József ) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments