Megtalálták a kalandosan eltévedt kisfiúkat

Egy kisfiúhoz riasztották a váci rendőröket május 26-án, délután. Egy járókelő lett arra figyelmes, hogy a fiatal rémülten fel-alá járkál a vasútállomáson, így jelezte, hogy valószínűleg eltévedt.
A hivatalos erőket figyelmeztető járókelő a hétvégére készülő emberek forgatagába szúrhatta ki azt a rémülten sétálgató kisfiút, akiről egyből azt lehetett feltételezni, hogy nagy valószínűséggel eltévedhetett. A bejelentő nem habozott, azonnal értesítette a rendőrséget, és kiemelkedően fontos információkat osztott meg velük.
A váci rendőrök azonnal a nyomába eredtek a rejtélyes kisfiúnak, és szerencsére rövid időn belül meg is találták őt. Mint kiderült, a 9 éves gyerek testvére elindult édesanyjuk munkahelyére, azonban miután bátyja sokáig elmaradt, aggódni kezdett érte, ezért úgy döntött, hogy ő is utána ered. Azonban az út során elvesztette az irányt. Így vette kezdetét a második felvonás, ahol már az idősebb fiú nyomára kellett bukkannia a járőröknek.
Szerencsére a testvérpár 12 éves tagja nem kóborolt el messzire, hanem egy számára is ismerős helyet keresett fel. Nem sokkal később az iskolájában találták meg, így az izgalmas kaland hamar befejeződött. A rendőrök értesítették a szülőket és sértetlenül, illetve panaszmentesen kerültek vissza a családi fészekbe. (Forrás: Váci Hírnök)
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments