Váci anyakönyvi hírek – születtek, házasodtak, elhunytak – 2023 június 16.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Balogh Tamás és Laska Antónia gyermeke: Szofia, Lehotzky Krisztián és Hodosán Hajnalka gyermeke: Karolina, Szirota Balázs és Simon Franciska Fanni gyermeke: Máté (Vác), Kiss György József és Miskolczi Viktória gyermeke: Kevin Denisz, Stier Attila és Nemes Lenke gyermeke: Botond, Friss Marcell András és Botos Nóra gyermeke: Ambrus (Vác), Szabó Béla Gergő és Bakos Klaudia Kitti gyermeke: Krisztián, Harsányi Zoltán és Gönczi Zsófia gyermeke: Letisa, Botosanu Decebal és Czinkóta Norina gyermeke: Nilla, Spiesz Ottó és Ficsor Diána Kitti gyermeke: Nolen, Hegyi István és Kenéz Tünde gyermeke: István, Oláh Gábor és Somogyfoki Veronika gyermeke: Viola Liza, Paszterovics Ottó Roland és Nagy Andrea gyermeke: Arnold, Lednyiczki Erik és Grónai Kitti Zsuzsanna gyermekei: Émi és Emili, Schulcz Attila és Mizser Diána gyermeke: Izabella  (Vác)

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. április 26.

Vácon kötöttek házasságot: Kovács Bence Márk és dr. Farkas Lili, Collaku Donald és Andruskó Brigitta (Vác), Deme Zoltán Ádám és Horváth Gabriella (Vác), Szente-Varga István és Szegner Eszter (Vác), Kovács Péter és Kas Emília, Varga Ákos és Rigó Annamária (Vác)

Vácon hunytak el: 20 halálesetet anyakönyveztek, 6 váci lakos

A kegyeleti jogok figyelembevételével csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments