Vízilabda – Bravúros 5. hely az OB II-ben

Az 5-8. helyért vívott rájátszás záró dupla fordulóban kiharcolt két szép győzelemmel megnyerte csoportját a váci pólócsapat. Az elmúlt évek 8. helyezései után jelentősen előreléptek a mieink és az 5. helyen zárták a harmadosztályú pontvadászatot.

Szombat a rájátszás utolsó játéknapján Győr adott otthon a mérkőzéseknek. A négy résztvevő mindegyike kétszer szállt medencébe.

A Váci VSE először a házigazdák ellen játszott: az első és harmadik negyedben remekeltek a mieink és végül 15-10-es győzelmet könyvelhettek el. Csapatunkból Császár György és Kiss Ádám dr. egyaránt négy találattal lett a legeredményesebb góldobó.

A nap és az idei bajnokság utolsó összecsapása döntött a végső tabellapozícióról. A VVSE riválisa az 5. helyet jelentő csoportgyőzelemért a szegedi gárda volt. A kiélezett, izgalmas rangadón a játékidő felénél még kétgólos előnyben volt az ellenfél, de a most is 4 gólig jutó Császár György vezérletével végül 14-11-re a váciak bizonyultak jobbnak, így a 24 csapatos mezőnyben összesítésben az 5. helyet szerezték meg. (Forrás: vac.hu)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments