Egyetlen kollégánk sem érezheti fenyegetve magát

„Nem száll le kollégánkról az a 29 éves váci férfi, akiről így mi is kénytelenek vagyunk időről időre „gondoskodni”. Hol kábítószert rak társunk autójának szélvédőjére, hol kiszúrja a kerekeit, legutóbb egy általa rendszeresen ismételt szlenget vésve rondította el a karosszériát.
Tette mindezeket azért, mert meggyőződése, hogy múltja miatt kollégánk állandóan szemmel tartja, és nem hagyja békén. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az ilyen típusú tetteit gyógyszereinek szedése helyett nagy dózisú alkohol benyakalása szokta előidézni – adhat-e ez felmentést tettére?
Egy társunk, családtagunk elleni, akár közvetlen, akár közvetett támadás finoman szólva is érzékenyen érint minket. Nem az életére törtek – és ezért hálát adunk -, de egy, embertársaink és vagyonaik védelmére, életek megmentésére, a bűn üldözésére felesküdött társunkat bármilyen formában is vegzálni: lássuk be, ez azért nagyon csúnya dolog!  Nem túlzás: megengedhetetlen! Nem is áll szándékunkban engedni!
Egyetlen kollégánk sem érezheti fenyegetve magát, mert egy emberként sorakozunk fel mögé és mellé. Igaz ez azokra a velünk együtt dolgozó szervezetekre is – pl. Nemzeti Védelmi Szolgálat -, amelynek munkatársaival közösen intézzük a védelmi funkció végrehajtási részleteit.
A 29 éves férfi ellen rongálás vétségének megalapozott gyanúja miatt folyik a büntetőeljárás” – olvashatjuk a hírt a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Facebook oldalán. #pestvmrfk ♦
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments