Második felkészülési mérkőzés – változások a játékoskeretben

Vereséget szenvedett a Vác VLSE csapata második felkészülési mérkőzésén Salgótarjánban. SBTC–Vác VLSE 5–0 (1–0).

Vác, 1. félidő: Bajkán – Hugyecz, Marosi, Pap, Szabó B. – Sós, Török, Büki – Rusvay B., Varga B., Torda.

2. félidő: Fehér Á. – Hugyecz, Marosi, Pap, Szabó B. – Sós (Ceglédi), Török (Magos), Kovács B. – Rusvay B. (Geschitz), Varga B., Torda.

Kovács Péter vezetőedző értékelése

„A mérkőzés mindkét csapat szempontjából más jelentőséggel bírt. A Stécé a következő hétvégén már NB III-as bajnoki mérkőzést játszik, ezért sokkal élesebbek voltak és más mentalitásban játszottak. Mi még a felkészülés elején vagyunk és egy fiatal, kevésbé tapasztalt csapattal léptünk pályára. Az első félidőben teljesen kiegyenlített volt a játék képe, talán még nekünk voltak nagyobb helyzeteink, de egy büntetőből a Tarján szerzett vezetést. A második félidőben már egyértelműen fölénk nőttek a hazaiak, sajnos az utolsó 20 percben már teljesen szétesett a védekezésünk és ez nagyon nem tetszett.”

A csapat a következő felkészülési mérkőzést szerdán, 18:30 órától játssza, hazai pályán az ASR Gázgyár (Gázművek) együttesét fogadják.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Laller Racing: Győzelmet győzelemre halmoz Torma Luca

A játékoskerettel kapcsolatos hír, hogy két játékos érkezett a megye II-es Vác-Deákvárból: a 25 éves Ligetfalvi Dávid, aki középpályás, illetve a 26 esztendős támadó, az előző szezonban 23 gólig jutó Huber Tamás. Sajnos két távozó is van, Nagy Zoltán és Vén Botond  csoportrivális Veresegyházhoz igazol. (Forrás: vacvlse Facebook)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments