Nyári véradó kampány – Állatkerti látogatás véradással, idén nyáron ez is lehetséges!

Az Országos Vérellátó Szolgálat nyereményjátékkal egybekötött figyelemfelhívó véradókampányt indít annak érdekében, hogy a nyári hónapokban is biztosítottak legyenek a szükséges vérkészítmények az egészségügyi intézmények számára. Az OVSz kampányához több hazai állatkert, valamint a VIWA vitaminvíz is csatlakozott, akik felajánlásának köszönhetően a július folyamán vért adó donorok között állatkerti belépők, ajándékcsomagok kerülnek kisorsolásra.

A nyári időszak minden évben kihívás elé állítja a hazai vérellátást. Ebben az időszakban sokkal intenzívebb toborzómunkát kell végezni annak érdekében, hogy naponta 1600-1800-an éljenek a véradás lehetőségével, ugyanis a biztonságos vérellátáshoz ennyi ember segítségére van szükség minden hétköznap. A nagy meleg és az utazások miatt a rendszeres véradók aktivitásában ilyenkor csökkenés tapasztalható, ezért különösen fontos, hogy minél több olyan embert tudjanak mozgósítani, akik csak ritkán, vagy még soha nem éltek a segítségnyújtás e formájával.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Minden, amit tudni kell az elektromos roller biztosításról

Az OVSz idén július 3. és 31. között nyereményjátékkal egybekötött véradókampányt indít, amely keretein belül minden vért adó donor – online regisztrációt követően – állatkerti belépőket és ajándékcsomagokat nyerhet.

Több nagy hazai állatkert is a kampány mellé állt, kifejezve ezzel megbecsülésüket a véradók iránt.

A kampányt támogató állatkertek: ZOO Debrecen, Fővárosi Állat- és Növénykert Richter Safari Park, Tisza-tavi Ökocentrum, Pécsi Állatkert és Akvárium – Terrárium, Kecskeméti Vadaskert

A kampányról, valamint a véradások helyszíneiről és időpontjairól bővebben az OVSz honlapján, a www.ovsz.hu/allatkertek oldalon lehet tájékozódni.

Legyen részese Ön is a nyári élménynek!

Az OVSz szeretettel várja országszerte a régi és új véradókat! (Forrás: OVSz sajtóközlemény)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments