Tartsunk össze a még szebb eredmények reményében!

Az elmúlt év egy nagy ugrás volt alapítványunk számára. Ehhez elég csak összehasonlítani a korábbi és a mostani számainkat és nyilvánvalóvá válik, hogy a nemrég véget ért szezon számunkra a szintlépésről szólt.
Felnőtt csapatunk első idényét töltötte a harmadosztályban és az NB II Észak előkelő ötödik helyezését érte el.
Az NB II-es szereplés együtt járt az utánpótlásunk beindításával, így négy korcsoportban is elkezdtük az utánpótláscsapataink versenyeztetését.
Utóbbinak köszönhetően is háromszorosára ugrott az igazolt játékosaink száma és alapítványunk több, mint négyszer annyi bajnoki mérkőzésen volt jelen az eggyel korábbi évadhoz képest.
Felnőtt szinten elindítottuk a második csapatunkat is, amely első próbálkozásra megnyerte a Pest vármegyei másodosztály küzdelmeit és így jövőre eggyel magasabb szinten nyújthat lehetőséget a fiataljainknak a további fejlődésre.
2020 nyarán legalulról indultunk, mindenféle hátszél nélkül, de szerencsére egyelőre évről évre tudtunk/tudunk feljebb lépkedni a lépcsőfokokon, ami nem mehetne rengeteg kézilabda-szerető ember áldozatos munkája nélkül. Legyen szó akár játékosokról, vezetőkről, szülőkről, szurkolókról, támogatókról, mindannyian egy-egy fogaskerék a gépezetünkben, amiből ha egyik is hiányzik, nincs lehetőség az előrehaladásra.
Köszönjük mindenkinek az eddigi segítséget és az elkövetkező évben is tartsunk össze a még szebb eredmények reményében!
Hajrá, Vác! (Forrás és fotó: Váci Férfi Kézilabdázásért Alapítvány Facebook)
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments